Hem » Två sidor av en häst!

Två sidor av en häst!

Att ha häst är en livsstil och en otroligt positiv upplevelse, för det mesta. Men ibland kan det vara förenat med problem och det uppstår gärna i samband med köp eller försäljning av en häst.
Författarna till denna bok har varit ”hästtjejer” i hela livet men på senare år har Carina Alfvén, som är jurist och expert just på hästfrågor, dessvärre fått tillbringa mer tid i förhandlingar i tingsrätten än i stallet och på hästryggen.
Åsa Pernes, som är fotograf och även arbetar som journalist, har skrivit åtskilliga artiklar om hästmänniskor som råkat illa ut i olika hästtidningar. De flesta hästaffärer går bra, men det här är en bok som handlar om hästaffärer som har gått fel, och hur man kan undvika att det går fel.
Alla historierna i boken är något modifierade för att ingen skall känna sig utpekad, men allt har skett under de senaste åren i Sverige. Tillsammans har de samlat sina erfarenheter om vilka misstag som görs och framförallt hur man kan undvika dem i denna bok.
Syftet med denna lättlästa bok är att ge konkreta råd till hästmänniskor för att undvika problem i hästaffärer. Och att därmed göra livet bättre för hästen, köparen, säljaren och förmedlaren.
Läs den från pärm till pärm, eller ha den som uppslagsbok innan du ska köpa eller sälja din häst.
Trevlig läsning!

Två sidor av en häst

Så här kan det gå till i hästvärlden!
En lättläst bok för alla som vill köpa, sälja, förmedla, låna häst eller hyra ut stallplatser eller bete. Handfasta råd för att undvika problem i hästaffärer och för att inte hamna i tvist. Författarna har samlat allt du behöver veta och visat på fällor och faror i en rad verkliga exempel.